Att brinna för det man gör är självklart, då blir man bra!

Mecoteket är en modern och nytänkande bilverkstad i Uppsala som specialiserar sig på alla möjliga bilreparationer och servicearbeten.
Med en branschvana på 20 år och ett brinnande intresse har vårt team koll på allt som har med bilar att göra och en bred kunskap om alla bilmodeller och bilmärken som finns på marknaden idag.
Vi har specialutbildad personal, de senaste verktygen och dataprogramvarorna. Vår vision är att göra ert besök till bilverkstaden så enkelt och trevligt som möjligt! Att vi är passionerade för vårt yrke och tycker det är roligt kommer ni garanterat att märka.
Dessutom älskar vi gamla bilar och hjälper er med alla jobb kring dessa pärlor, både stort som litet!
Kortfattat kan säga att vi lever efter vårt motto ” Brinner man för något blir man bra!
Du vet väl att vi erbjuder kostnadsfri lånebil som vi kör till er och om er bil inte går att köra har vi bärgningsbil för att hämta den med.

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

Edward, servicerådgivare

edward@mecoteket.se

Avdankad SM-brottare som la trikåerna på hyllan 2017. Håller igång med padel och korpenfotboll med lumpen-polarna. Försöker också återuppliva sin Porsche 944 med varierande framgång. Utöver tyska 80-talsbilar gillar Edward att puttra runt i sin träsnipa på Ekoln och dra upp en och annan gös.

Daniel, Servicerådgivare

daniel@mecoteket.se

Dator och teknikintresserad akademiker med påtvingat motorintresse hemifrån. Fick en kokbok i studentpresent och är sedan dess hobbykock. När han inte polerar sin Alfa Romeo spenderar han gärna tid i fjällen hoppandes på snöskotern!

Alex, Ansvarig veteranbilar

alex@mecoteket.se

Egentligen ingenjör i byggsvängen men har förverkligat sin dröm och jobbar lite smått med veteranbilar, som han är tokig i. Äger fler fordon än frugan vet om och har lovat att inte samla på sig fler.... Kanske ni vill få igång en gammal pärla som bara står och samlar damm? Hör då av er till Alex eller kom in på en fika och snacka veteraner!